El femení del Junior empata en el darrer partit de lliga i finalitza setè


  • Comparteix:

El femení del Junior empata (1-1) a casa davant RS Tenis al darrer partit de Divisió d'Honor i finalitza setè a la classificació. Les santcugatenques, dirigides aquesta jornada per Guille Carnicer, han dut el pes del joc i han tingut les millors ocasions, però les càntabres han sabut aguantar i endur-se un punt de Sant Cugat per tancar la lliga.

Els pocs aficionats que s'han apropat a les instal·lacions del Junior han vist un partit amb clar domini local, però amb poques ocasions de gol. El primer temps ha finalitzat amb empat a zero, amb un joc poc vistós i alguna ocasió de les santcugatenques per inaugurar el marcardor.

En el segon temps, s'han avançat les locals amb un gol de Maria Pich que semblava que donava la victòria a les locals per tancar la temporada. Però les visitants s'han estirat i en una bola ficada a l'àrea local la visitant Patricia Álvarez ha desviat la trajectòria a gol. Amb el gol de l'empat el partit s'ha obert i tots dos equips han tingut ocasions de marcar el gol de la victòria que no ha arribat.

El segon entrenador del femení del Junior, Guille Carnicer, pensa que l'equip ha treballat bé, tot i les nombroses baixes.

Guille Carnicer

El rival ha fet el que esperàvem i crec que hem sabut jugar bé el partit. S'ha treballat bé i s'ha pogut guanyar. Per tant la valoració és bastant bona.


L'empat deixa les santcugatenques en setena posició amb un total de 13 punts. En el darrer partit de lliga ha debutat la jugadora del filial Sara Sánchez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.