Cristina Guinea espera disputar la Lliga Mundial amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Cristina Guinea amb el Junior

Cristina Guinea amb el Junior

La jugadora del Junior Cristina Guinea ha estat convocada amb la selecció espanyola d'hoquei herba per a la concentració que es farà des d'aquest dimecres fins a final de mes a València. Les 18 escollides disputaran la Lliga Mundial, classificatòria per als Jocs Olímpics de Rio 2016. El combinat estatal ha de quedar entre els cinc primers per disputar la cita olímpica.

La concentració reuneix un total de 22 jugadores i només 18 seran les escollides per disputar la Lliga Mundial. Cristina Guinea treballarà a la concentració de València per convèncer el seleccionador, Adrian Lock. Durant aquest període preparatori, el combinat estatal combinarà entrenaments i partits amistosos contra Anglaterra, Xile i l'Uruguai. Cristina Guinea destaca la dificultat d'entrar a la llista definitiva.

Cristina Guinea

Està molt complicat entrar a la llista final. Lluitaré per aconseguir una plaça.


La selecció espanyola ha quedat enquadrada al grup A juntament amb l'Argentina, la Xina, Anglaterra i el Canadà. Les dues primeres de grup accedeixen a les semifinals de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.