El PHC Sant Cugat femení cau a Vilanova en un fatídic tram final de matx

El Patí Hoquei no ha pogut sumar cap punt a la pista del Vilanova / Font: David Osa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd a la pista del Vilanova (6-2) i podria caure de nou en zona de descens si aquest dissabte el Girona venç el Gijón. Les santcugatenques han mantingut la igualtat fins al descans, i ha estat a la segona meitat, sobretot al tram final de partit, quan les vilanovines han imposat la seva qualitat amb una inspirada Patricia Miret, autora de tres gols.

Les santcugatenques han pogut fer la feina durant mitja part. Miret ha obert la llauna per a les locals, però pocs minuts més tard Judith Navarro ha empatat per al Patí Hoquei. A la represa, la protagonista del partit, Patricia Miret, ha encarrilat el partit per a les seves amb dos gols en els primers minuts. Malgrat que Blanca Soldevila ha retallat distàncies posant el 2 a 3, els últims cinc minuts han estat de clar domini vilanoví, sentenciant el matx amb tres gols més.

Les de Jaume Oms sumen 15 punts en 22 partits, un més que el seu rival per a la permanència a l'Ok Lliga, el Girona.