Galbas i Gascón s'acomiaden del PHC Sant Cugat amb triomf davant el Vilanova

L'entrenador Lluís Galbas i el porter Ramón Gascón s'han acomiadat aquest dissabte del Patí Hoquei Club Sant Cugat amb triomf (4-3) davant el Vilanova a la darrera jornada de competició a Primera Divisió. L'entrenador vermell-i-negre ha fet rotacions per poder donar minuts a tots els seus homes, amb protagonisme per a Pau Gilabert, autor de tres gols. El Patí Hoquei acaba en vuitena posició en la seva tercera participació a la categoria de plata de l'hoquei estatal.

Jornada d'emocions i comiats al pav 2 de la Rambla del Celler, amb un alt nivell d'intensitat malgrat que cap dels dos equips no s'hi jugava res. Els primers minuts els han protagonitzat els penals. De fet, de Eguia ha avançat els visitants mitjançant la pena màxima, respost de la mateixa manera per Pau Gilabert. El mateix Gilabert ha culminat una elèctrica jugada marca de la casa, una combinació que ha passat per l'estic de les principals promeses del Patí Hoquei.

Ha estat llavors quan Ramon Gascón ha estat substituït, amb l'aplaudiment del pav 2. Gilabert, després del canvi, ha fet el tercer del seu compte particular. Els atacs han seguit manant i, abans del descans, encara hi ha hagut temps perquè Marc Muntané retallés distàncies i Bernat Tobiás situés el 4 a 2 amb el qual s'ha arribat al descans.

Tant bon punt ha començat la segona meitat, de Eguia ha fet el tercer de penal, deixant un petit marge d'un gol que els de Galbas han sabut administrar fins al final amb certa emoció. El ja exentrenador del PHC Sant Cugat, Lluís Galbas, marxa content després d'aquests dos anys de treball.

Lluís Galbas

Acaben dos anys de treball, d'intentar fer un equip de la casa, com avui. Hem guanyat i ha estat la cloenda d'aquests dos anys.

El porter Ramon Gascón, que deixa l'hoquei patins aquesta temporada, ha rebut un homenatge després del partit. Tot plegat, el dia en què s'ha tancat un cicle. La temporada que ve se n'obre un de nou, liderat pel nou entrenador, Francesc Sucarrats.