Edu Garriga, del Junior, fitxa pel Royal Antwerp de la potent Lliga Belga


  • Comparteix:

Edu Garriga, amb el número 4 del Junior / Font: Enrico Hockey

Edu Garriga, amb el número 4 del Junior / Font: Enrico Hockey

El jugador del Junior d'hoquei herba, Edu Garriga, jugarà la temporada vinent amb el Royal Antwerp, conjunt de la potent Lliga Belga. Malgrat haver tingut converses amb altres conjunts de la competició, el santcugatenc s'ha decantat finalment per l'equip de la ciutat d'Anvers, on juguen altres catalans, com Miki Delàs. Garriga ha estat un dels màxims realitzadors del seu equip aquesta temporada, amb sis gols.

Després de fer estades a l'estiu a Austràlia i comptar amb convocatòries en categories inferiors de la selecció estatal, Edu Garriga fa un pas més a la seva carrera cercant fer-se un lloc en una de les competicions més dures i exigents de l'hoquei mundial. El Royal Antwerp serà el seu destí durant el curs que ve, un equip que ha aconseguit mantenir la categoria en una temporada complicada per les lesions.

El ja exjugador del Junior iniciarà la pretemporada amb el seu nou equip l'1 d'agost i haurà d'adaptar-se a una nova competició que, com ell mateix afirma, és més exigent a nivell físic que l'espanyola.

Edu Garriga

Pel que tinc entès, és una lliga competitiva i, a diferència de l'espanyola, és més física i exigent. M'estic preparant per arribar en condicions.


Pel que fa al seu rol dins de l'equip, Garriga apunta que la temporada que ve els jugadors internacionals d'Holanda i Bèlgica només podran entrenar una sessió per setmana per exigències de les seleccions estatals, fet que, juntament amb la marxa de dos homes importants del Royal Antwerp que ocupen la mateixa posició que el santcugatenc, pot ajudar-lo a fer-se un lloc en l'equip titular.

Edu Garriga

A la Lliga Belga podran participar els jugadors belgues i holandesos, però només podran participar en un entrenament.


Garriga ha assegurat que el compromís és per una temporada, la renovació de la qual valorarà quan acabi el curs que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.