El PHC Sant Cugat rep l'Sferic Terrassa amb un objectiu clar, la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHC Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu del PHC Sant Cugat femení

El PHC Sant Cugat femení rep aquest diumenge a la una del migdia l'Sferic Terrassa amb l'objectiu de la permanència entre cella i cella. Les vermell-i-negres aconseguiran la permanència en la penúltima jornada d'Ok Lliga si sumen un punt més que el Girona que visita la pista de l'Alcorcón. En canvi, en el pitjor dels casos una derrota de les santcugatenques unida a un triomf de les gironines els complicaria molt la salvació en l'última jornada de lliga. El matx davant l'Sferic té l'al·licient que l'ex tècnic de les santcugatenques durant part d'aquesta temporada, Pep Mateo, ara dirigeix les terrassenques.

El PHC Sant Cugat femení sap que per mantenir la categoria ha de conservar els tres punts d'avantatge que té respecte el Girona, penúltim classificat i en descens. Les gironines tenen a favor seu el calendari, aquesta setmana visiten un Alcorcón acabat de salvar i en l'última jornada reben un Santa Maria del Pilar cuer i descendit des de fa setmanes. En el cas que el Girona guanyi els dos partits les santcugatenques estaran obligades a sumar com a mínim quatre punts. Si les gironines en guanyen un i empaten l'altre les noies de Jaume Oms necessitaran dos punts per mantenir la categoria mentre que si el Girona no és capaç de guanyar cap dels dos partits el PHC Sant Cugat femení estaria salvat.

Per assolir la permanència en aquesta mateixa jornada i oblidar-se de patiments en l'última el conjunt vermell-i-negre hauria de sumar un punt més davant l'Sferic Terrassa del que aconsegueixi el Girona davant l'Alcorcón. Les santcugatenques arribaran al seu partit de diumenge sabent ja el resultat del Girona, que juga dissabte.

Les santcugatenques compten amb la important baixa de la capitana, Rosa Tamburini, per acumulació de targetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.