El PHC Sant Cugat femení medirà el seu bon estat de forma contra el Vila-sana


  • Comparteix:

Les noies de Jaume Oms saltaran a la pista amb un rival dur com ho és el Club Hoquei Vila-sana

Les noies de Jaume Oms saltaran a la pista amb un rival dur com ho és el Club Hoquei Vila-sana

El PHC Sant Cugat femení rebrà el Vila-sana a casa amb l'ambició de sumar la quarta victòria consecutiva a Nacional Femenina. Les vermell-i-negres afronten un partit complicat que es disputarà diumenge a les set de la tarda. Les rivals estan a tan sols dos punts de les santcugatenques, fet que permet predir un matx d'alt voltatge. Els dos conjunts han començat amb encert la temporada i no tenen la intenció d'aixecar el peu de l'accelerador.

En les quatre primeres jornades de campionat, tant les de Sant Cugat com les de Vila-sana no han conegut la derrota. Les lleidatanes es troben dues posicions per sota de les santcugatenques perquè han empatat en dues ocasions mentre que les de Jaume Oms només en una. De fet, l'empat de les vermell-i-negres va ser a la primera jornada i des de llavors no han parat de sumar de tres en tres i estan llençades a la persecució del Vilanova B, que és el líder però que no opta a l'ascens per ser filial.

El Vila-sana és un equip competitiu, el gruix del qual el forma la plantilla que l'any passat va quedar campió d'Espanya de la sub 16. Un equip amb una mitjana d'edat jove i de caràcter treballador, i que té la porteria molt ben coberta. Per això, el tècnic del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, creu que l'equip arriba amb confiança tot i que una derrota no seria un resultat que posés en perill l'objectiu de la temporada, que no és altre que l'ascens.

Per a Oms, la clau per tornar a sumar la victòria és no perdre la concentració en cap moment del matx.

Jaume Oms

Crec que haurem de ser constants i estar dins del partit durant els 40 minuts. Si desconectem en alguna part del partit ens costarà molt.


El PHC Sant Cugat comptarà amb la tota la plantilla per afrontar el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.