El Junior guanya per la mínima al camp del Pozuelo i ocupa la quarta plaça

El Junior ha sumat el primer triomf com a visitant / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba guanya (0-1) al camp del Pozuelo i aconsegueix el primer triomf com a visitant de la temporada a Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han tingut prou amb un únic gol a cinc minuts per al final per endur-se els tres punts de Madrid.

La pluja no ha pogut evitar el primer triomf del Junior a domicili al camp del Pozuelo i suma dues victòries i una derrota en tres partits. Tot i les ocasions dels blau-i-negres el resultat al descans era d'empat a zero. El Junior no defallia i buscava un gol que li permetés sumar els tres punts. Quan només faltaven cinc minuts per acabar el partit, Roger Matalonga ha trobat el camí del gol per sumar un triomf de mèrit.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, destaca el fet d'haver guanyat fora i tenir sis punts.

Jorge Dabanch

Guanyar ara amb els tres punts significa molt més. Hem guanyat dos partits i hem perdut davant el Polo, que és raonable.

El Junior rebrà aquest dijous l'Egara en el partit pendent de la jornada tres de la Divisió d'Honor. El matx va ser ajornat per compromisos internacionals dels egarencs.