El Junior cerca la redempció al camp del Taburiente


  • Comparteix:

El Junior espera tornar al camí del triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior espera tornar al camí del triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí busca reparar la seva posició després de caure fa dues setmanes a casa davant la Complutense, rival directe per la cinquena posició. Aquest diumenge a les dotze del migdia és el torn de visitar el Taburiente, vuitè classificat amb tres punts. Els canaris arriben a la cita després que a l'anterior jornada plantessin cara al colíder, l'Atlètic Terrassa.

Si el Junior vol aspirar a ser l'alternativa als grans de la Divisió d'Honor ha de complir dues premisses: provar d'esgarrapar i fer tant mal com pugui als equips dominants i, sobretot, no deixar-se sorprendre per aquells conjunts que vol deixar enrere. Precisament això és el que no va executar l'última jornada davant la Complutense, que va superar contra pronòstic els de Jorge Dabanch al Lluís Serrahima.

Per refer-se de la desfeta el repte no és senzill, amb un condicionant principal: el llarg desplaçament que han de fer els santcugatencs, el més llunyà de la competició, a les Canàries. Més enllà d'això, el Junior és clar favorit davant un conjunt que només ha estat capaç de guanyar un partit, a la jornada 3, a casa contra el Pozuelo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.