El PHC Sant Cugat marca a mig minut per al final i treu un empat contra el Girona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata a 31 segons per al final del temps reglamentari i treu un valuós punt de la pista del Girona Club Hoquei (3-3). El gol de l'empat l'ha fet Xavi Serrallonga, mentre que les altres dues dianes dels de Francesc Sucarrats els han anotat Pablo Soler i Pau Gilabert. Els de Sant Cugat sumen set punts en quatre jornades a Primera Estatal.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat està demostrant que té caràcter i valor per enfrontar-se als principals reptes de Primera Divisió, com ho és la visita a la pista d'un Girona farcit de qualitat. Una qualitat que ha fet que a través de Raul Pelícano, l'home més perillós dels gironins que ha fet dos gols, i Josep Hernández, amb un, situessin una mínima avantatge als instants finals.

Però la paciència que està inculcant Sucarrats als seus joves homes ha donat els seus fruits i Xavi Serrallonga, a mig minut per a la conclusió, ha signat l'empat. Els vermell-i-negres són sisens amb sis punts, i la setmana que ve tornen al pav 2 per enfrontar-se al cuer, el Santa María del Pilar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.