El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera un reforçat Sfèric de Terrassa B


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei ha superat l'Sfèric de Terrassa B

El femení del Patí Hoquei ha superat l'Sfèric de Terrassa B

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (4-2) l'Sfèric de Terrassa B en matx corresponent a la jornada 8 de Nacional Catalana. Les santcugatenques s'imposen davant un rival que s'ha reforçat amb jugadores del primer equip. Maria Rosa Tamburini, per partida doble, Carmina Tamburini i Judith Navarro han marcat per l'equip vermell-i-negre.

El Patí Hoquei ha sortit reforçat d'aquest matx i consolida la segona plaça a Nacional Catalana. Les vermell-i-negres han patit molt per superar un rival que ha vingut reforçat amb jugadores que militen a Ok Lliga, de categoria superior. El primer gol ha arribat ben aviat al minut quatre obra de Judith Navarro. Tres minuts més tard, les egarenques han empatat de penal.

Igualtat màxima fins que Maria Rosa Tamburini ha desfet l'empat i ha situat el 2 a 1 amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa, Carmina Tamburini ha marcat a l'inici del segon temps. I tres minuts més tard, Maria Rosa Tamburini ha marcat el quart en un ràpid contraatac.

Les egarenques han retallat diferències de penal a falta de nou minuts per acabar el matx. La portera Cristina Elié s'ha convertit en la figura del matx amb les seves aturades que han deixat el 4 a 2 final al marcador.

El tècnic del Patí Hoquei, Jaume Oms, destaca el bon joc de les seves jugadores i creu que l'equip surt reforçat per rebre el líder diumenge.

Jaume Oms

L'equip ha jugat molt bé i sortim reforçats per rebre el Vilanova B.


Les santcugatenques són segones amb 20 punts i reben diumenge el Vilanova B, líder amb 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.