El Junior vol tancar un acord amb l'Atlètic pels drets de formació de Grau i San José


  • Comparteix:

Marta Grau, jugadora del Junior / Font: Enrico Hockey

Marta Grau, jugadora del Junior / Font: Enrico Hockey

El Junior manifesta la voluntat d'arribar a un acord amb l'Atlètic Terrassa pels drets de formació de Marta Grau i Mariona San José, que aquest estiu han deixat el club terrassenc per fitxar pel primer equip santcugatenc. L'Atlètic reclama 10.000 euros segons el reglament aprovat el juliol per la Federació Espanyola. El Junior assegura a Cugat.cat que la intenció de l'entitat és resoldre la negociació abans del 4 de desembre, quan venç el termini per l'acord.

L'Atlètic va enviar un burofax al Junior el 22 d'octubre per reclamar 10.000 euros pels drets de Marta Grau i Mariona San José, una informació que explica en l'edició d'aquest divendres del 'Diari de Terrassa'. Aquest burofax va arribar després d'una negociació entre tots dos clubs que havia acabat sense acord. Segons ha dit el club terrassenc a Cugat.cat, el Junior va presentar una oferta de 6.000 euros que va desestimar l'Atlètic. Malgrat això, el vicepresident dels blau-i-negres, Rafa Espino, diu que la voluntat del club és arribar a un acord per evitar que la decisió es decideixi mitjançant l'actuació de la Federació i critica la norma aprovada al juliol.

Rafa Espino

Farem un últim esforç, no volem que aquests conflictes els hagin de resoldre la Federació. Tot i així, si fa falta tornarem a plantejar aquest tema a la Federació.


El president de l'Atlètic Terrassa, Josep Maria Biosca, ha reconegut que és la primera vegada que duen a terme aquesta reclamació, però ho ha justificat explicant el greuge que comporta la situació. L'Atlètic va descendir la temporada passada de Divisió d'Honor i va veure com perdia bona part del potencial per retornar-hi. És per aquest fet, diu Biosca, que cerquen una compensació com la que estipula el nou reglament. A diferència del que es manifesta des del Junior, el president de l'Atlètic assegura que des de l'enviament del burofax el club santcugatenc no ha tornat a posar-s'hi en contacte i diu que tot fa pensar que no s'arribarà a un acord.

Josep Maria Biosca

Han passat dies i no hi ha resposta. És fàcil que podem arribar al final i no hi hagi resposta, sembla que arribarem al termini i no s'haurà parlat.


En cas que les negociacions no duguin a un pacte, l'Atlètic tindrà 20 dies hàbils per formular unes reclamacions que el Comitè sobre Drets de Formació remetrà al Junior. El club de Sant Cugat disposarà llavors de 10 dies hàbils per dur a terme les reclamacions. Després d'aquest termini serà un àrbitre especialitzat en dret esportiu el que emeti la decisió definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.