Pablo Aguarón, nou jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

A la dreta, Pablo Aguarón amb la samarreta del Patí Hoquei

A la dreta, Pablo Aguarón amb la samarreta del Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat confirma el fitxatge del santcugatenc Pablo Aguarón fins a final de temporada per al primer equip de Primera Divisió. Aguarón, que aquesta temporada es trobava sense equip per motius acadèmics, ha jugat amb el Bassano italià a la Serie A la campanya passada i també amb el Vilafranca d'Ok Lliga. El tècnic de l'equip, Francesc Sucarrats, destaca la qualitat d'Aguarón i espera que el jugador es pugui adaptar a l'estil de joc del conjunt vermell-i-negre.

Aguarón ha fet la pretemporada amb l'equip santcugatenc i finalment ha rubricat la incorporació fins a final de temporada. El santcugatenc ha tancat l'etapa a Itàlia amb el Bassano, tot i la proposta de renovació amb el quadre transalpí, per centrar-se en els estudis. Aguarón ha rebut diferents propostes d'equips de l'Ok Lliga, però les ha desestimat.

El tècnic de l'equip, Francesc Sucarrats, lloa Pablo Aguarón.

Francesc Sucarrats

Ens aportarà experiència i cal paciència perquè s'adapti a l'estil de joc.


Els santcugatencs són tercers en zona d'ascens a Ok Lliga després de cinc jornades. Preguntat per si l'arribada d'Aguarón farà canviar l'objectiu de la temporada, Sucarrats creu que s'ha d'anar partit a partit i que el nou fitxatge s'ha d'adaptar encara a l'equip.

Francesc Sucarrats

Cal mantenir un equilibri i Aguarón s'ha d'adaptar a nosaltres.


Sucarrats desconeix quan Aguarón entrarà en una convocatòria de l'equip, però espera que sigui ben aviat. Aguarón torna a l'equip santcugatenc després de tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.