El PHC Sant Cugat vol fer pagar els plats trencats al penúltim, el CP Mieres


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant

El Patí Hoquei Club Sant

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no es refia d'un Mieres anàrquic en un partit que es disputa aquest dissabte al pav 2 de la Rambla del Celler a dos quarts de nou del vespre. Els santcugatencs cercaran la redempció després de la contundent derrota de la jornada anterior a la pista del Sant Feliu. El partit pot suposar el retorn de Pablo Aguarón com a jugador del club vermell-i-negre, després que no pogués fer-ho en el matx contra els santfeliuencs.

Amb una gran qualitat tècnica però sense una treballada capacitat col·lectiva. Aquest és el perfil d'equip del Mieres, unes característiques que de moment no han donat un rendiment destacat, ja que en sis partits els asturians han signat un empat i cinc derrotes i es troben ara en penúltima posició. Tot plegat, un rival que, a priori, és inferior als de Sant Cugat i davant el qual els de Sucarrats volen tornar a mostrar la seva vessant més competitiva després de l'ensopegada de la setmana passada.

El tècnic de l'equip assegura que serà un partit completament diferent al de la jornada anterior.

Francesc Sucarrats

Ens requereix estar atent, és un equip anàrquic. L'any passat arriscaven molt més. Aquest any han reduït aquesta aspecte del joc.


Més enllà del possible debut aquesta temporada d'Aguarón, la resta de la plantilla està a disposició de Sucarrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.