El Patí Hoquei goleja el Mieres i continua invicte al Pav 2 de la Rambla del Celler

El Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja (6-2) el Mieres en un matx marcat per la superioritat dels locals en tot moment. L'actuació de Joan Farnès amb tres gols ha decidit un matx en què ha debutat Pablo Aguarón. Els santcugatencs segueixen invictes com a locals.

Els santcugatencs s'han avançat ben aviat amb gol de Pau Gilabert al minut 7. L'efectivitat local ha seguit amb gol de Joan Farnés per partida doble al minut 19 i al 21. Abans d'acabar el primer temps, els asturians han reduït diferències amb el 3 a 1.

A la represa, hi ha hagut una sortida en atac trepidant dels vermell-i-negres, que han marcat dos gols consecutius. Amb el 5 a 1 el Patí Hoquei ha controlat el matx fins que un penal transformat pels visitants ha situat el 5 a 2. Els de Francesc Sucarrats han tancat el marcador en el darrer minut amb un nou gol de Pau Gilabert.

L'entrenador del Patí Hoquei, Francesc Sucarrats, destaca el triomf però creu que l'equip té una assignatura pendent, guanyar com a visitant.

Francesc Sucarrats

Hem fet un bon partit, però ara cal pensar en guanyar a la pista de l'Arenys.

La nota destacada ha estat el debut de Pablo Aguarón, que ha tornat després de tres anys al club. Els santcugatencs visiten divendres la pista de l'Arenys on volen certificar el primer triomf com a visitants de la temporada.