El femení del Junior guanya el líder i finalitza segon la primera volta

El femení del Junior guanya (2-1) el SPV Complutense de Madrid i finalitza segon la primera volta de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, a un sol punt del Club de Campo, que és el nou líder. Les santcugatenques han estat molt bé en defensa i han aprofitat bé les ocasions en atac davant un rival molt intens que s'ha deixat el liderat amb la derrota.

L'equip blau-i-negre tanca la primera volta amb uns números molt bons, set victòries, un empat i una derrota. La victòria davant el fins ara líder demostra la força d'un equip que ha sabut jugar contra un rival molt incòmode com és el SPV Complutense, que puja la línia de pressió fins a la defensa rival i que no deixa jugar.

Els primers minuts han estat de domini visitant, no deixant sortir les santcugatenques del seu camp amb la bola controlada i arribant amb més perill. A poc a poc, les locals han anat agafant el ritme al partit i en el segon quart han obert el marcador amb un gol d'Andrea Puig. El gol ha donat confiança a les de Joan Vidal, que han tingut més ocasions que no han sabut materialitzar, així com les madrilenyes que també han pogut marcar.

No ha estat fins el darrer quart quan han arribat de nou els gols. Han empatat les visitant en un penal còrner de Lola Riera i, acte seguit, Carlota Petchamé ha tornat a desnivellar el marcador aprofitant un bola dins l'àrea que ha sabut creuar perfectament. En els darrers minuts el SPV Complutense ha tingut opcions d'empatar però el marcador no s'ha mogut més i els tres punts s'han quedat a Sant Cugat.

El tècnic del femení del Junior, Joan Vidal, destaca la dificultat del triomf davant un equip molt exigent.

Joan Vidal

És un equip que t'obliga a reaccionar molt ràpid. Són partits en què has d'estar molt tensionat i així ho fan molt complicat.

Ara la competició s'atura fins la tercera setmana de desembre, quan les santcugatenques rebran la visita del Taburiente, penúltim classificat.