El Junior s'allunya de la part alta després de perdre a Santander


  • Comparteix:

El Junior masculí ha perdut a Santander / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí ha perdut a Santander / Font: Enrico Hockey

L'equip masculí del Junior cau derrotat (3-2) al camp del Real Sociedad Tenis de Santander a la jornada 9 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han dominat en ocasions de gol però no han sabut definir les nombroses oportunitats des del penal córner. Guillem Saborit ha debutat a la categoria anotant el segon gol dels blau-i-negres, que han acabat empipats amb l'arbitratge.

Després de protagonitzar la jornada passada una de les gestes més importants de la seva història, derrotar el Club de Campo per primera vegada, el Junior masculí ha caigut contra un conjunt, a priori, de menys nivell. Més enllà del resultat, els de Dabanch han gaudit de més i millor ocasions. No obstant això, qui les ha sabut materialitzar millor ha estat una Real Sociedad que ha estrenat el marcador en la primera arribada amb perill mitjançant un stroke.

Els blau-i-negres no s'han deixat intimidar i Cañas han empatat, també a través de pena màxima. Abans del descans, però, els locals han marcat un gol que els ha donat avantatge mínim (2-1), resultat amb el qual s'ha arribat a la mitja part. A la segona meitat, el debutant Guillem Saborit ha satisfet els esforços ofensius del Junior i ha tornat a empatar, però un altre penal dels de Santander ha situat el 3 a 2.

En els darrers minuts, els santcugatencs no han pogut aprofitar cap dels penal córner dels quals han disposat, afectats per les baixes de Marcel Malgosa i Gerard García, i fins i tot han marcat un gol en temps de descompte que l'àrbitre ha anul·lat, decisió molt protestada pels jugadors i tècnics visitants. Malgrat el resultat final, Jorge Dabanch es mostra satisfet amb el joc dels seus homes.

Jorge Dabanch

És una llàstima perquè hem fet un bon partit, hem arribat i dominat, ells han arribat poc però han estat efectius. Des del punt de vista de joc no m'ha desagradat el partit.


El Junior s'allunya dels quatre del davant i se situa sisè amb 13 punts. Els de Sant Cugat tornen a jugar a domicili la setmana que ve, ho fan al camp de l'Atlético San Sebastián.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.