Un PHC Sant Cugat en baixa forma per manca d'entrenaments rep el Tordera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia l'any en baixa forma per manca d'instal·lacions, segons el seu tècnic, Francesc Sucarrats. En aquesta complicada situació, els santcugatencs reben el Club Patí Tordera aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre, en l'onzena jornada de Primera Estatal. Els vermell-i-negres, cinquens i amb opcions de classificar-se per a la Copa de la Princesa, es veuen les cares amb el viutè.

Sucarrats no està gens satisfet amb el treball que s'ha dut a terme durant les vacances de Nadal, en què l'equip no ha pogut disposar del pav 2 de la Rambla del Celler per exercitar-se. En aquest sentit, el tècnic creu que el grup ha patit una aturada en l'evolució durant la temporada, un fet que pot passar factura en el primer tram d'any. L'entrenador assegura que els seus jugadors estan en desavantatge respecte els rivals.

Els vermell-i-negres enceten el 2016 davant el Tordera, que baixa revolucions quan juga a domicili, i es mostra molt més caut que a casa, on desenvolupa un sistema més anàrquic. És un conjunt que té en el seu porter, Jordi López Verger, una de les principals garanties, amb una Lliga Europea al seu palmarès. Malgrat tot, Sucarrats manté la seva preocupació per la manca d'entrenaments durant les vacances per no disposar d'instal·lacions, situació de la qual, diu, desconeix el motiu.

Francesc Sucarrats

És el primer any que hi sóc, desconec les circumstàncies. L'única realitat que conec és que només hem pogut entrenar avui per prepara un partit de Primera Estatal.


Sucarrats tindrà tots els jugadors a la seva disposició per al partit contra el Tordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.