El Patí Hoquei perd el primer partit a casa amb un arbitratge polèmic davant el Tordera

Els jugadors del Patí Hoquei han acabat molt empipats amb l'actuació arbitral

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau derrotat (2-3) davant el Tordera i perd el primer partit al pav 2 de la temporada a Primera Divisió. L'entrenador dels santcugatencs, Francesc Sucarrats, ha lamentat l'actuació arbitral i considera que hi ha una persecució contra el club. Els santcugatencs es queden a quatre punts de la zona d'ascens.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha iniciat amb mal peu el 2016 després de perdre davant el Tordera en un matx marcat per l'actuació arbitral. Els santcugatencs s'han avançat mitjançant David Yepes al minut 13 de partit, però els visitants han donat la volta al marcador en 10 minuts amb una destacada efectivitat. Els primer temps ha finalitzat amb l'1 a 2.

A la represa, Pau Gilabert ha marcat al minut set i semblava que la remuntada seria possible. A partir d'aquest instant, els àrbitres s'han convertit en els protagonistes. David Yepes i Serrallonga han estat expulsats i l'equip santcugatenc s'ha quedat amb tres jugadors a pista. El Tordera ha aprofitat la inferioritat numèrica per marcar el definitiu 2 a 3. L'arbitratge ha estat molt protestat per part del tècnic, Francesc Sucarrats, els jugadors i també el públic, que ha acomiadat els col·legiats amb una forta escridassada.

El Patí Hoquei juga dissabte de la setmana vinent a la pista del Vilanova, avantpenúltim classificat.