El Junior passa per sobre de l'Egara i guanya el Campionat de Catalunya d'hoquei sala

El Junior no té compassió de l'Egara i es proclama vencedor del Campionat de Catalunya d'hoquei sala després de superar (1-5) l'equip terrassenc al pavelló de Gornal de l'Hospitalet. Les blau-i-negres recuperen el títol després de perdre'l l'any passat i aconsegueixen el seu tercer trofeu dels últims quatre anys. Anna Gil, amb dos gols, Mariona Serrahima, Marta Grau i Paz Codina han estat les golejadores.

En una final igualada a l'inici, l'Egara ha tingut més profunditat i ocasions de gols, amb dos penals còrner fallats. En una badada defensiva de les egarenques, el Junior ha aprofitat el regal per estrenar el marcador mitjançant Anna Gil. Amb el 0 a 1 han arribat els millors moments de les blau-i-negres, que han obert escletxa abans del descans. Anna Gil ha fet el seu segon gol amb un xut creuat i gairebé d'immediat Mariona Serrahima ha posat el 0 a 3 que deixava el partit ben encarat.

El segon temps ha començat de la mateixa manera que acabava el primer, amb gols del Junior. Als dos minuts. Marta Grau ha fet el 0 a 4 amb un xut de lluny i poc després Paz Codina feia el cinquè després d'una passada enrere. Amb el matx sentenciat ,l'Egara no ha abaixat els braços i ha tingut tres penals còrner més i alguna altra ocasió, però la portera santcugatenca Txell no permetia ni el gol de l'honor. No ha estat fins a quatre minuts per al final que l'Egara ha pogut estrenar el seu marcador amb l'1 a 5 definitiu. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, destaca la bona feina de les seves jugadores.

Joan Vidal

El resultat és massa ampli, però és just perquè hem fet un bon partit.

La jugadora del Junior Paz Codina ha estat escollida millor jugadora de la final.