El PHC Sant Cugat disputa les semifinals de la Copa Generalitat davant el Vila-sana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení comença el camí a la 7a Copa Generalitat davant el Vila-sana. Les santcugatenques disputen la primera semifinal del torneig aquest dissabte, a dos quarts de deu del matí, a Alpicat, seu de la competició. La segona semifinal enfrontarà els filials del Vilanova i el Manlleu. Si superen les semifinals, les de Jaume Oms jugaran la final a les cinc de la tarda.

Malgrat el regust agre del darrer partit de competició domèstica a la Nacional Femenina davant el Mataró B en què les vermell-i-negres van encaixar el gol de l'empat en un penal xiulat sobre la botzina, les de Sant Cugat encaren ara una competició totalment diferent, que es resol aquest cap de setmana i que pot engreixar les vitrines del club. És un torneig oficial que enfronta els quatre millors de la Nacional Femenina al final de la primera volta.

El Patí Hoquei hi participa com a líder i s'enfronta a l'actual tercer classificat de la competició. El tècnic de l'equip santcugatenc, Jaume Oms, descriu la il·lusió per competir al torneig.

Jaume Oms

Tenim moltes ganes, és un altre repte enmig del camí. És un equip de Lleida i imagino que també estaran molt motivades.


Blanca Soldevila serà baixa per al partit contra el Vila-sana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.