El Patí Hoquei Club Sant Cugat es proclama campió de la 7a Copa Generalitat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es proclama campió de la 7a Copa Generalitat després de superar de manera clara el Club Patí Manlleu B (7-1). Les santcugatenques ja han deixat la final encarrilada al descans amb un 3 a 0 i han rematat la feina amb una plàcida segona part. Després d'aquest títol, les de Jaume Oms lluitaran pel segon objectiu del curs, l'ascens a l'OK Lliga.

El filial manlleuenc no ha pogut disposar de cap de les jugadores del primer equip, que milita a l'OK Lliga, per a la competició, i ha disputat la competició amb jugadores sub 16. El domini de les vermell-i-negres, doncs, ha estat total des de l'inici. Al minut 5, Judith Navarro ha obert la llauna i Anna Espriu i Laura de los Santos, amb un gran xut, han fet el segon i el tercer per arribar amb la final sentenciada al descans.

A la segona meitat, el Patí Hoquei ha mantingut el domini i Maria Rosa Tamburini ha fet el quart ben aviat. En un obrir i tancar d'ulls, les vermell-i-negres han fet el cinquè i el sisè, i al minut 15 de la segona part ha arribat el setè. Als compassos finals de partit, el Manlleu B ha anotat el gol de l'honor per tancar un partit en què les de Jaume Oms han arribat a abaixar una marxa després de veure la clara superioritat.

Malgrat la intensitat de la jornada, el Patí Hoquei disputa aquest diumenge un partit corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa de la Lliga. Les d'Oms han de remuntar quatre gols contra l'Igualada, que a l'anada va vèncer les vermell-i-negres per 5 a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.