El PHC Sant Cugat vol aprofitar-se de l'Arenys per tornar al triomf i mantenir el rumb a l'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei espera tornar al camí del triomf

El Patí Hoquei espera tornar al camí del triomf

El Patí Hoquei Club Sant Cugat pretén resoldre el compromís davant el cuer de la Nacional Femenina, l'Arenys, i tornar al camí de la victòria per mantenir el lideratge després de dos empats consecutius. Les santcugatenques reben les arenyenques aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Quan falten vuit jornades per acabar al lliga, les d'Oms treballen per mantenir el marge de tres punts respecte el Vila-sana, segon i rival per l'ascens.

Després d'imposar-se a la Copa de la Generalitat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat va patir el segon empat consecutiu contra el filial del Manlleu, amb el mateix resultat que havia obtingut amb el Mataró B abans de la competició del KO. Aquests dos resultats han reduït el marge de les vermell-i-negres respecte els seus perseguidors, un grup liderat pel Vila-sana.

Per recuperar el camí del triomf, les santcugatenques tenen una opció immillorable davant l'últim, un CE Arenys de Munt que només ha sumat quatre punts en 14 jornades, amb una victòria, un empat i 12 ensopegades. A l'anada, les vermell-i-negres van superar amb comoditat l'Arenys (2-5), un resultat que ha de servir de referència per al Patí Hoquei aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.