El Junior rep el tirà de l'hoquei herba estatal i líder de la Divisió d'Honor, el Polo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí torna a la competició a la Divisió d'Honor davant l'equip que ha dominat les últimes temporades de l'hoquei herba estatal, un Polo que visita el Lluís Serrahima aquest diumenge a la una de la tarda. Els barcelonins s'han endut els tres darrers títols de la competició domèstica i lideren la classificació amb nou triomfs de 10 partits. El Junior, cinquè, provarà a donar la sorpresa i seguir apropant-se als quatre equips capdavanters.

Si l'hoquei herba espanyol el dominen quatre equips amb mà de ferro des de fa temporades, hi ha un conjunt que es troba un esglaó per sobre. Aquest és el Polo, que a les tres últimes lligues suma dues copes de les tres darreres edicions. Només l'Atlètic Terrassa, la temporada passada a la competició del KO, ha allunyat els barcelonins dels títols. El Polo, a més, competeix a l'Euro Hockey League, on buscarà un lloc als quarts contra l'Egara.

Els de Dabanch mantenen l'ambició de superar els titans de la Divisió d'Honor, una fita que van assolir per primera vegada fa un mes quan els santcugatencs es van desfer del Club de Campo. Malgrat això, el tècnic del Junior destaca l'alt potencial del seu rival aquesta jornada.

Jorge Dabanch

El Polo és campió de Lliga, ha estat campió de Copa, té nou internacionals i és un equip molt potent. Però juguem a casa, i es juga per intentar guanyar.


A hores d'ara el Junior és a tres punts, precisament, del Club de Campo, i després del partit contra el líder visitarà el camp del segon, el de l'Egara. Els santcugatencs rebran el Pozuelo a la següent jornada, tot plegat abans de disputar la Copa del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.