El PHC Sant Cugat suma el primer triomf fora de casa davant el CH Mataró

El Patí Hoquei Club Sant Cugat assoleix la primera victòria lluny de casa després de superar el Club Hoquei Mataró (1-3) en partit corresponent a la 16a jornada de Primera Estatal. Pau Gilabert, Eloy Gaspar i Joan Farnés han estat els golejadors d'un Patí Hoquei que segueix setè a vuit punts de la zona d'ascens, però que per fi ha assaborit un triomf lluny de Sant Cugat aquest curs.

Traint la lògica d'aquesta temporada, el PHC Sant Cugat ha registrat una derrota a casa i una victòria a fora les dues últimes jornades. La d'aquest cap de setmana trenca una ratxa preocupant. Ho fa, això sí, davant un dels equips més fluixos de Primera Divisió, un Mataró que es troba a la part baixa de la classificació.

Ara bé, els de Sucarrats han hagut de madurar la victòria, i no ha estat fins a dos minuts i mig per al descans quan Pau Gilabert ha anotat el primer gol del partit. A la represa els vermell-i-negres s'han afanyat a fer la feina abans i al minut 5 de la segona meitat Eloy Gaspar ha marcat el segon. No obstant això, Povedano ha col·locat la por al cos dels de Sant Cugat retallant distàncies a 10 minuts per a la conclusió.

Gilabert ha gaudit d'una falta directa per sentenciar, però ha estat Joan Farnés qui ha tancat el matx fent el tercer quan restaven dos minuts per a la botzina final. La setmana que ve els santcugatencs tornen al pav 2 per rebre un dels equips que es troben a les posicions d'ascens: el Girona.