Pol Galbas afronta amb optimisme la primera Copa del Rei amb l'Igualada davant el Barça


  • Comparteix:

Pol Galbas amb la samarreta blaugrana de l'Igualada / Font: Ihc.blog.cat

Pol Galbas amb la samarreta blaugrana de l'Igualada / Font: Ihc.blog.cat

El jugador santcugatenc de l'Igualada, Pol Galbas, afronta la primera Copa del Rei d'hoquei patins davant del Barça aquest dijous, a un quart de deu del vespre, a Reus. Galbas destaca el potencial del conjunt blaugrana, però admet que tenen possibilitats d'accedir a les semifinals.

Pol Galbas suma la tercera temporada a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El santcugatenc ha canviat d'equip aquesta temporada després de dues campanyes a Calafell, i ha optat per l'Igulada. L'equip de l'Anoia ocupa la setena plaça a l'Ok Lliga i ha assolit el primer objectiu, la classificació per a la Copa del Rei.

Els igualadins tenen un rival molt complicat als quarts de final, el FC Barcelona. El Barça és l'actual campió de Lliga i de la Copa d'Europa. Galbas admet la superioritat dels blaugranes, però es mostra optimista.

Pol Galbas

Tinc moltes ganes de jugar per primera vegada aquesta Copa del Rei.


El santcugatenc ha marcat set gols a l'Ok Lliga i l'objectiu per a aquesta temporada és quedar entre els vuit primers per jugar la Copa d'Europa o la Copa Cers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.