Derrota del PHC Sant Cugat davant el Vila-sana a la Copa de la Lliga amb polèmica en l'alineació de les lleidatanes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau contra el CP Vila-sana (2-1) a l'anada dels quarts de final en la lluita pel novè lloc de la Copa de la Lliga. Les santcugatenques, que han jugat amb només sis jugadores a la convocatòria, han vist com les locals remuntaven el gol inicial de Maria Rosa Tamburini. Malgrat la derrota, el club santcugatenc assegura que les locals han jugat amb més jugadores del segon equip de les permeses a la competició i apunta que la Federació Catalana de Patinatge hauria de donar l'eliminatòria per perduda a les lleidatanes.

El matx ha començat amb un matiner gol de Maria Rosa Tamburini, que ha fet que s'arribés al descans 0 a 1 per a les de Jaume Oms. El tècnic vermell-i-negre ha tingut les baixes de Judith Navarro, Anna Espriu i Blanca Soldevila, que no han pogut jugar per motius laborals en un matx que s'ha disputat a les dotze del migdia. En el segon temps, les locals, amb una banqueta molt més profunda, han pogut donar la volta al marcador i han acabat guanyant 2 a 1.

El conjunt santcugatenc, però, ha comunicat a la Federació Catalana de Patinatge que el CP Vila-sana ha superat el màxim de jugadores del segon equip en la convocatòria, quatre, i ha incomplert així la normativa. L'entitat vermell-i-negra espera que l'ens federatiu els doni l'eliminatòria per guanyada, tot i haver de jugar el partit de tornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.