El femení del Junior s'encalla a Santander

Imatge d'arxiu / Foto: Enrico Hockey

El femení del Junior no pot passar de l'empat (1-1) al camp del penúltim classificat, el RS Tennis, a la 13a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. En un camp en males condicions per l'acumulació d'aigua, les santcugatenques no han pogut fer el joc habitual i les càntabres han neutralitzat el gol de Mariona Serrahima en el tercer quart. Amb l'empat, les de Joan Vidal es queden terceres a la classificació i divendres jugaran la Copa de la Reina.

El partit ha començat tard pel mal estat del terreny d'un joc inundat per la pluja, tot i que els àrbitres i tots dos equips han decidit jugar el partit. Amb totes dues àrees amb molta aigua, en els dos primers quarts la major part del joc s'ha desenvolupat al centre del camp. Abans del descans, el Junior s'ha avançat amb un gol de Mariona Serrahima.

En el tercer quart, però, les locals han aprofitat una bola morta a l'interior de l'àrea per marcar el gol de l'empat. Malgrat que ho han intentat, les de Joan Vidal no han pogut desnivellar l'empat i al final s'ha arribat amb el marcador igualat (1-1).

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que malgrat l'estat del terreny de joc no han mantingut l'avantatge fins al final.

Joan Vidal

El mal estat del terreny ens ha afectat, però també és cert que no hem sabut mantenir l'avantatge obtingut.

La setmana que ve, s'atura la competició per la disputa de la Copa de la Reina a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona. Les santcugatenques juguen divendres els quarts de final contra el Jolaseta.