El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol acabar la jornada a un punt de l'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei té molt a prop les posicions d'ascens

El Patí Hoquei té molt a prop les posicions d'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, el Club Hoquei Patins Sant Feliu en un partit d'alt voltatge a la jornada 19 de Primera Divisió. Els santcugatencs, sisens, poden acabar a només un punt de l'ascens si superen els codinencs, quarts. Els vermell-i-negres es troben en el millor moment de la temporada amb tres victòries seguides.

El Patí Hoquei va aprovar l'assignatura pendent fa dues jornades amb el primer triomf a domicili a la pista del Mataró. Aquest bon resultat ha semblat tocar una tecla a través de la qual els de Sucarrats volen anar a per nota. Mai abans a aquestes alçades de la temporada, l'equip santcugatenc havia estat tant a prop de l'ascens, separat només per quatre punts.

Precisament el conjunt que marca aquest límit és el rival aquesta jornada dels de Sant Cugat. El Sant Feliu també arriben amb bones sensacions, amb quatre victòries consecutives, una d'elles contra l'actual líder, l'Alcobendas. Tot i haver-les assolit totes per al mínima, la realitat diu que l'equip codinenc és un dels conjunts forts de la Primera Divisió. Així li ho va demostrar als santcugatencs a l'anada amb un sòlid triomf a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.