El Junior inicia el camí cap al títol de la Divisió d'Honor davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior vol sumar d'una vegada per totes un títol gran / Font: Enrico Hockey

El Junior vol sumar d'una vegada per totes un títol gran / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba estrena un camí farcit d'ambició cap el seu primer títol de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques reben aquest dissabte a la una el Club Deportiu Terrassa en el primer dels dos partits de quarts de final. El segon el disputaran aquest mateix diumenge a dos quarts d'una en el mateix escenari, un Lluís Serrahima que el club ha demanat que s'ompli de gom a gom.

Després de quedar-se a les portes d'assolir els títols del Campionat de Catalunya i de la Copa de la Reina, el Junior de Joan Vidal té una oportunitat històrica de sumar el seu primer campionat de lliga. Les santcugatenques s'estrenen davant un conjunt, a priori, inferior: les blau-i-negres han acabat terceres amb 41 punts, amb opcions d'acabar en primera posició fins l'última jornada, mentre que el CD Terrassa ha tancat la fase regular sisè amb 22 punts.

Ara bé, la prova que el Junior ha de tenir els cinc sentits per no complicar-se la vida i superar amb solvència aquest compromís a doble partit és l'enfrontament corresponent a la jornada 7, quan les egarenques es van endur la victòria del Lluís Serrahima per un treballat 1 a 2. Amb la lliçó apresa, les de Sant Cugat han de fer valer el paper de favorites per arribar a la Final a Quatre. El tècnic de l'equip, Joan Vidal, aposta per ser fidel al seu esquema de joc i no creu que l'eliminatòria es tanqui en el primer partit.

Vidal lloa el talent de l'equip rival a tots els nivells, tant individual com col·lectiu.

Joan Vidal

És un equip que està fent una molt bona temporada, competeix molt, és jove, amb talent i bones individualitats, molt complet.


La resta de les eliminatòries de quarts de final són: Complutense-Jolaseta, Club de Campo-Polo i Reial Societat-Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.