El masculí del Junior cau en el primer partit del play off pel títol davant el Club de Campo


  • Comparteix:

El Junior haurà de remuntar un 3 a 1 al segon partit / Font: Enrico Hockey

El Junior haurà de remuntar un 3 a 1 al segon partit / Font: Enrico Hockey

El masculí del Junior d'hoquei herba cau en el primer partit de quarts de final del play-off pel títol davant el Club de Campo (3-1) en un matx igualat en què els santcugatencs no han estat efectius a les àrees. Els madrilenys agafen avantatge en l'eliminatòria i aquest diumenge a la una de la tarda es disputarà el segon partit, de nou a Madrid, per decidir quin dels dos equips passa a semifinals.

Club de Campo i Junior han demostrat la igualtat a la classificació en un partit sense un clar dominador. Els madrilenys han estat més encertats en les seves ocasions i per contra, el Junior ha desaprofitat fins a cinc penals córner. El primer temps ha acabat amb un clar dos a zero a favor per al Club de Campo.

A la segona part els santcugatencs han retallat distàncies amb un gol d'Àlex Gil, però de nou els madrilenys han marcat per fer el 3 a 1 final. Els gols del Club de Campo han estat obra de Leandro Tolini, per partida doble, i Álvaro Iglesias. El porter del Junior, Cesc Mata, creu que el seu equip no ha estat encertat a l'hora de definir.

Cesc Mata

El partit ha estat igualat i s'ha decidit a les àrees, on no hem estat efectius i ells per contra sí.


Aquest diumenge a la una de la tarda madrilenys i santcugatencs juguen el segon partit d'aquesta eliminatòria per decidir quin dels dos passa a semifinals. En que els de Dabanch vencin per dos gols i empatin la sèrie, el bitllet per a semifinals es decidirà als shoot-out.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.