El PHC Sant Cugat torna a l'Ok Lliga amb un treballat triomf davant el Cerdanyola B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ascendeix a Ok Lliga després de vèncer (4-2) davant el Cerdanyola B en l'última jornada de Nacional Catalana. Les vermell-i-negres en tenien prou amb l'empat, però no han deixat espai per a la sorpresa i al descans ja guanyaven per 1 gol a 0. A la represa, el conjunt santcugatenc ha certificat el triomf i el retorn a la màxima categoria de l'hoquei estatal.

La travessa per la Nacional Catalana ha durat només una temporada. Jaume Oms i les seves jugadores han completat un curs quasi perfecte, sense cap derrota i amb la consecució del títol de la Copa Generalitat, temporada que les retorna a la màxima categoria d'hoquei patins estatal, l'Ok Lliga. I tot plegat, després d'un triomf que no s'ha definit fins la segona meitat, davant un jove Cerdanyola B que ha mostrat una bona actitud competitiva.

Maria Rosa Tamburini ha obert la llauna després d'uns primers minuts de molta igualtat i, fins i tot, millors oportunitats de les visitants. Les locals mostraven en el seu joc la tensió i responsabilitat del matx, i de fet les cerdanyolenques han tingut opcions de marcar abans del descans. No ha estat fins al minut sis de la segona meitat quan les locals han fet el segon, tranquil·litat que s'ha vist immediatament esborrada pel primer gol del Cerdanyola. Ara bé, en els següents minuts Judith Navarro ha anotat dos gols per encarrilar el partit i l'ascens.

Malgrat el gol de les visitants al minut 15, el pav 2 ha acabat esclatant en un crit de joia amb la botzina final i afició, jugadores i cos tècnic s'han unit en una festa sobre el parquet per celebrar el retorn de les vermell-i-negres a l'Ok Lliga. Un dels puntals de l'equip, Maria Rosa Tamburini, ha recordat l'esforç que ha suposat aquest ascens.

Maria Rosa Tamburini

Buscàvem tornar a la categoria, on creiem que hem de ser. L'ascens ha estat difícil i suat.

La festa vermell-i-negra no ha pogut ser completa aquest cap de setmana, ja que l'equip masculí s'ha quedat a les portes de l'ascens.