El Junior desafia de nou el tirà de la Divisió d'Honor, el Club de Campo, a les semifinals pel títol


  • Comparteix:

El Junior femení, a un pas de la final / Font: Enrico Hockey

El Junior femení, a un pas de la final / Font: Enrico Hockey

El Junior femení s'enfronta de nou a l'equip més poderós dels últims anys a la Divisió d'Honor, el Club de Campo, aquest divendres a les set de la tarda en les semifinals del campionat de lliga. Les de Joan Vidal, que esperen venjar-se de la final de la Copa de la Reina, jugaran amb la dificultat afegida que competeixen a les instal·lacions de l'equip madrileny. El Club de Campo s'ha endut sis dels últims set títols de la Divisió d'Honor.

El Junior inicia l'últim assalt a un dels títols de la temporada, després d'haver-se quedat a les portes dels dos principals trofeus del curs: el Campionat de Catalunya i la Copa de la Reina. Les santcugatenques, a més, tenen l'oportunitat de venjar-se del seu botxí a la final del torneig del KO, un Club de Campo que acull aquest cap de setmana la Final a Quatre de la Divisió d'Honor i que es presenta com el favorit al títol.

Serà el quart partit aquesta temporada entre tots dos equips i suposarà el desempat: fins ara hi ha hagut un empat, corresponent a la primera volta de la fase regular, un triomf del Junior a la segona volta i la victòria de les madrilenyes al final de la Copa.

Segons el tècnic de les blau-i-negres, Joan Vidal, l'equip haurà de fer un partit pràcticament perfecte en totes les facetes per endur-se el triomf.

Joan Vidal

S'haurà de competir en tots els sentits, s'haurà d'estar bé tècnicament, ben posicionats... És, sens dubte, el millor equip de la categoria.


Vidal tindrà tota la plantilla a la seva disposició per al matx. L'altra semifinal enfrontarà la Complutense i la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.