El Junior torna a perdre davant el Club de Campo i cau a les semifinals per al títol


  • Comparteix:

El Junior s'ha quedat a les portes de la final / Font: Enrico Hockey

El Junior s'ha quedat a les portes de la final / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba ha tornat a topar amb el Club de Campo i ha perdut (1-0) les semifinals de la Divisió d'Honor davant l'equip madrileny. Les de Joan Vidal han plantat cara al tirà de la disciplina els últims anys i han generat perill, però un solitari gol de Bea Pérez ha donat el passi a la final al Club de Campo. El partit per al títol es disputarà aquest dissabte a les cinc de la tarda entre l'equip de Madrid, que acull la Final a Quatre, i el Complutense, també madrileny.

El partit ha estat molt igualat amb ocasions per totes dues bandes, mitjançant Alicia Magaz per les madrilenyes i Carlota Petchamé, Cristina Guinea i Anna Gil per les santcugatenques. Malgrat totes les ocasions, el marcador no s'ha mogut fins el darrer quart amb un gol de Bea Pérez aprofitant un rebuig després d'un penal còrner. Un gol suficient per tombar el Junior que veu així que s'escapa la possibilitat de guanyar la lliga.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.