El santcugatenc Nani Usé guanya la lliga d'hoquei herba amb l'Egara


  • Comparteix:

Nani Usé / Font: Ignasi Usé

Nani Usé / Font: Ignasi Usé

El jugador santcugatenc d'hoquei herba de l'Egara, Nani Usé, ha guanyat la lliga davant el Polo a la tanda de penals en una final disputada aquest diumenge a Madrid. Usé tanca una temporada brillant amb la lliga, subcampionat de Copa del Rei i la classificació per jugar la EHL, la Copa d'Europa.

Nani Usé, de 23 anys, ha guanyat el primer títol de la seva carrera esportiva amb l'Egara, club on milita des dels cinc anys. El conjunt terrasenc torna a guanyar la lliga després de 15 anys sense fer-ho. L'Egara suma d'aquesta manera 14 títols a la competició domèstica.

Els egarencs han superat a la final el Polo a la tanda de penals després que l'empat fos el resultat en el temps reglamentari. El conjunt barceloní ha perdut l'hegemonia després de sumar les dues últimes lligues davant l'Egara a la tanda de penals. Nani Usé es mostra feliç per haver guanyat el títol.

Nani Usé

És un somni aconseguir la lliga per a l'Egara.


L'Egara patirà la baixa d'Edi Tubau que deixa l'hoquei herba i tres jugadors que marxen a l'estranger. Usé destaca que són jugadors importants però que el planter està preparat per assumir la nova situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.