Pol Galbas jugarà al Club Hoquei Caldes la temporada vinent


  • Comparteix:

Pol Galbas, primer fitxatge del Caldes / Font: Igualada

Pol Galbas, primer fitxatge del Caldes / Font: Igualada

El santcugatenc Pol Galbas jugarà amb el Club Hoquei Caldes la temporada que ve. Després d'un curs a l'Igualada i de rebre diferents ofertes, entre elles la renovació amb l'equip de l'Anoia, Galbas ha decidit incorporar-se a el conjunt calderí amb el qual disputarà la Copa de la CERS. El de Sant Cugat ha anotat aquesta temporada 11 gols.

Galbas és el primer fitxatge per a la temporada que ve d'un Caldes que ha aconseguit engrescar el jugador amb el seu projecte. Format al planter del FC Barcelon, on va arribar a debutar amb el primer equip, el santcugatenc va jugar les seves dues primeres temporades com a professional a l'Ok Lliga amb el Calafell, on fins i tot va disputar la Copa de la CERS.

En aquest últim curs ha jugat amb un històric, l'Igualada, amb el qual ha acabat en vuitena posició. Amb el fitxatge pel Caldes, el de Sant Cugat assegura que fa un pas endavant.

Pol Galbas

En aquest any es poden assolir objectius molt ambiciosos. Anar al Caldes és un pas endavant també a àmbit personal, estic convençut que puc seguir creixent.


El Caldes va retornar el curs passat a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal després de 36 anys d'absència, i ja en aquesta primera temporada va assolir el bitllet per a la segona competició continental, la Copa de la CERS.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.