El Junior domina la 4a edició de l'International Hockey Championship


  • Comparteix:

El Junior FC domina la 4a edició de l'International Hockey Championship d'hoquei herba de Sant Cugat amb el primer lloc en quatre de les set categories. Els altres campions han estat l'Atlètic Terrassa, el Royal belga i el Wellington anglès en un torneig que s'ha disputat en categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

El conjunt santcugatenc ha estat el gran dominador i ha situat un total de set equips en les finals. En categoria benjamí masculí, el Junior Blau s'ha imposat al Junior (6-3) i en la infantil masculina, el Junior Blau també ha estat el dominador i ha guanyat el Junior Blanc (2-1).

El Junior Negre s'ha imposat a les categories infantil masculí i aleví femení, en què ha superat el Junior Blanc (2-1) i el Junior Vermell (3-1) respectivament. En categoria infantil femenina, l'Atlètic Terrassa ha estat el campió després de guanyar (2-0) el Junior Blanc a la final.

El altres dos campions han estat estrangers, el Royal belga s'ha imposat a l'Arc català (1-0) a la final cadet masculina, mentre el el Wellington anglès s'ha desfet als strocks (1-1) de l'Eindhoven holandès a la cadet femenina. Salva Font, un dels organitzadors del torneig i membre del Junior, destaca el bon funcionament del torneig.

Salva Font

Hi ha hagut molt fair play dins i fora del camp i activitats alternatives que han agradat molt a tots els participants. La veritat es que estem molt contents.


L'Internacional Hockey Championship ha tingut la presència d'equips catalans, aragonesos, valencians, anglesos, belgues, croats, alemanys, francesos i italians.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.