Pablo Aguarón marxa del Patí Hoquei Club Sant Cugat i valora retirar-se


  • Comparteix:

Aguarón, en una imatge d'arxiu

Aguarón, en una imatge d'arxiu

El jugador del Pati Hoquei Club Sant Cugat, Pablo Aguarón, marxa del club santcugatenc i estudia la possibilitat de deixar l'hoquei. Aguarón no ha arribat a un acord per seguir al club vermell-i-negre, al qual ha estat vinculat 14 anys. L'esportista ha dit que té alguna oferta, però no el convenç en procedir de fora de Barcelona.

Pablo Aguarón no continuarà al Pati Hoquei Club Sant Cugat aquesta temporada a Primera Divisió. Aguarón va arribar al novembre, després de diverses etapes al club local, i va ser una de les peces claus per lluitar per l'ascens a l'OK Lliga, tot i quedar-se a les portes de l'objectiu.

Aguarón va entrar amb sis anys al PHC i va continuar-hi fins als 17. Després de passar per clubs com el Sitges i el Vilafranca, el club santcugatenc va repescar en dues ocasions més el jugador, l'última al novembre. L'esportista lamenta la sortida del club vermell-i-negre, però assegura que la decisió és en ferm.

Pablo Aguarón

No hi ha marxa enrere. No. És una pena perquè després d'aquest any en què vam estar a punt de pujar i no aconseguir-ho, va ser una pena. Però el PHC ho aconseguirà, no ho dubto.


El jugador, de 23 anys, té sobre la taula alguna proposta, però assegura que la seva principal aposta era continuar al PHC. Tant és així que ha reconegut que una de les opcions que estudia és retirar-se de l'hoquei.

Pablo Aguarón

O puc deixar l'hoquei o puc anar a un equip que no estigui molt lluny de Barcelona. El tema de Sant Cugat estava present però no hem arribat a un acord. Era una de les opcions més viables.


Aguarón, premi Esport en Marxa al millor esportista el 2008, deixarà passar l'estiu i en tornar de vacances prendrà un decisió definitiva sobre el seu futur després d'una trajectòria de 16 anys.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.