El Patí Hoquei inicia un torneig d'alt nivell de base i la Copa Monestir aquest dijous


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat estrena la temporada amb el torneig de base / Font: Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat estrena la temporada amb el torneig de base / Font: Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza el 25è Torneig Ciutat de Sant Cugat de base i la Copa Monestir entre aquest dijous i aquest diumenge al pav 2 de la Rambla del Celler. L'Iserlohn alemany és el convidat internacional a la competició. El primer equip femení d'Ok Lliga jugarà la Copa Monestir davant el Bigues aquest dijous a un quart de deu de la nit i el masculí ho farà diumenge davant el Tordera.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat comença la temporada del 50è aniversari i ho fa amb el torneig de base que enguany compleix 25 anys. 14 clubs participaran en aquesta competició que s'allargarà durant quatre dies. Diumenge, hi haurà la presentació dels equips a dos quarts d'una del migdia amb un total de 28 equips i més de 200 jugadors i jugadores. A partir de la una es disputarà la Copa Monestir masculina entre el primer equip i el Tordera.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.