El femení del Junior es mostra intractable, lidera la lliga i continua la seva ratxa victoriosa

El femení del Junior s'emporta els tres punts després de guanyar (5-1) davant el CD Terrassa a la 4a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les de Joan Vidal no han entrat bé al partit, però en el segon quart han obert la llauna i han decantat el matx amb dos gols de Berta Queralt, dos més de Mariona Serrahima i un d'Anna Gil, per continuar al capdavant de la classificació empatades a 12 punts amb la Complutense.

El conjunt egarenc ha plantat carar en el primer quart, sobretot defensivament davant un Junior poc inspirat en atac . Però en el segon quart, la situació ha canviat amb el gol d'strock de Berta Queralt, que ha donat tranquil·litat a les noies de Joan Vidal. En el tercer quart, el matx s'ha decantat definitivament per al Junior, amb un nou gol de Berta Queralt i un altre d'Anna Gil, que ha sentenciat el partit. En el darrer període, Mariona Serrahima ha anotat dos gols per tancar una golejada que han maquillat les egarenques amb el temps exhaurit i un gol de penal còrner de Clara Ycart.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, lloa el treball de les seves jugadores, tot i saber que no ha estat el seu millor partit.

Joan Vidal

No és dels gran partits que hem jugat sobretot amb la bola, però em competit molt durant tot el matx.

La setmana que ve les santcugatenques tornen a jugar com a locals i ho fan davant el Club de Campo, tercer classificat.