El PHC Sant Cugat torna a fer una exhibició de gols i es manté líder


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí torna a golejar (9-1) i es desfà del CP Vilanova a la 2a jornada de Primera Estatal. Els santcugatencs han sentenciat en el segon temps per sumar tres punts més amb gols de David Martínez, que n'ha fet tres, i David Yepes, Xavi Serrallonga i Jordi Gabarra, amb dos gols cadascú.

Malgrat el resultat, el matx ha estat igualat en el primer temps amb oportunitats per a tots dos equips. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha estat molt efectiu de cara a porteria i ha marcat en tres ocasions mitjançant Serrallonga, Gabarra i David Martínez. Abans d'arribar al descans, els vilanovins han retallat distàncies i s'han tornat a endollar al partit amb una diana de David Aguilar, molt actiu durant tot el matx.

Els santcugatencs han trencat el matx en el segon temps amb gols de Serrallonga i Yepes per partida doble, que han deixat sense opcions de remuntada un CP Vilanova que ha baixat els braços i ha vist com David Martínez en dues ocasions i Jordi Gabarra feien tres gols més per tancar la golejada (9-1).

Tot i la contundent victòria, el tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, creu que els seus jugadors no han tingut el control del joc.

Joan Carles Vadillo

Hem tingut moments en què no hem controlat el joc, que és el nostre objectiu. Això fa que puguis marcar molts gols o no, i en alguns moments no hem tingut el control.


La setmana que ve els santcugatencs, que sumen 20 gols a favor i dos en contra, visiten la pista del GEIEG.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.