Mariona Serrahima del Junior és la màxima golejadora de la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Mariona Serrahima és la màxima golejadora de la Divisió d'Honor / Font: Enrico Hockey

Mariona Serrahima és la màxima golejadora de la Divisió d'Honor / Font: Enrico Hockey

La jugadora del Junior d'hoquei herba Mariona Serrahima és la màxima golejadora de la Divisió d'Honor després de marcar sis gols en les quatre jornades de competició. El conjunt santcugatenc comparteix la primera plaça amb la Complutense després de guanyar els quatre partits de lliga.

La davantera del Junior Mariona Serrahima, de 18 anys, és un dels referents atacants de la Divisió d'Honor. El Junior ha marcat 14 gols i d'aquests Serrahima n'ha fet sis i Berta Queralt, quatre. Serrahima va marcar tres gols a la primera jornada davant l'Atlètic de Terrassa, un contra el Jolaseta a la tercera jornada i dos més contra el CD Terrassa la darrera jornada. La santcugatenca va marcar set gols la passada campanya i en quatre partits està a punt de superar aquest registre. Serrahima destaca que la capacitat golejadora de l'equip és per la millora que s'ha fet a les jugades d'estratègia.

Mariona Serrahima

Els gols són treball de tot l'equip i també perquè juguem molt bé.


L'equip blau-i-negre ha iniciat la lliga amb quatre victòries i vol igualar els sis triomfs consecutius de la temporada passada. Tot i perdre jugadores importants com Cristina Guinea i Jenifer Plass, l'equip s'ha refet amb un estil de joc diferent. Serrahima creu que el Junior ha pujat la intensitat dels partits i la capacitat de lluita.

Mariona Serrahima

L'equip és més agressiu tant en defensa com en atac.


Les blau-i-negres són el tercer equip més golejador. La Complutense amb 19 gols, el Club de Campo amb 16 i el Junior amb 14 lideren aquesta classificació. El Junior disputa aquest diumenge la cinquena jornada de lliga quan rebrà el Club de Campo, tercer classificat, i un dels rivals que lluiten pel títol de la Divisió d'Honor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.