El Junior desafia de nou la fortalesa d'un dels tirans de la Divisió d'Honor, l'Egara


  • Comparteix:

Ferran Saborit, en un partit d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Ferran Saborit, en un partit d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí es proposa de nou assaltar el feu d'un dels conjunts poderosos de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, l'Egara. Els santcugatencs visiten els egarencs, vigents campions de lliga, aquest dissabte a les tres de la tarda i ho fan amb tot l'equip al complet. L'Egara suma una derrota en les quatre primeres jornades, en el primer duel davant l'equip que vol recuperar el tron de l'hoquei herba estatal, el Reial Club de Polo.

Si el Junior vol, d'una vegada per totes, fer el pas que ja fa temporades que anhela, que és classificar-se per a la Final a Quatre de la Divisió d'Honor, primer s'haurà d'acostumar a fer front i superar algun dels quatre millors equips de la lliga. Si a més és a domicili, la fita tindrà molt més valor. Aquest dissabte és el torn de desafiar el poder com a local de l'Egara, que l'any passat va trencar la dinastia del Polo i es va endur el títol a la competició regular.

Al seu ja temible contraatac, els de Terrassa han sumat, per aquest exercici, la contrastada qualitat de Pau Quemada, un dels grans noms de l'hoquei herba català els últims anys. Així, el seu penal córner s'ha convertit en una recurs d'enorme perill, del qual Jorge Dabanch avisa. El tècnic del Junior assegura que les opcions al matx passen per dues situacions: minimitzar els penals córner de l'Egara i treballar per tenir el control de la pilota.

Jorge Dabanch

Hem de fer-nos amos de la pilota i provar de dur la conducció del partit. També hem de provar de no donar-los penals córner.


Després de quatre jornades, el Junior somia a veure acabar la temporada amb l'actual classificació, tot i que sigui anecdòtica: els santcugatencs son quarts, però el cinquè, l'Atlètic Terrassa, té un partit menys per la disputa de competició continental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.