El femení del PHC Sant Cugat veu com li remunten en cinc minuts i perd davant el Cerdanyola


  • Comparteix:

Les santcugatenques han vist com els remuntaven el partit

Les santcugatenques han vist com els remuntaven el partit

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-2) davant el Cerdanyola Club d'Hoquei a la segona jornada d'OK Lliga. Les noies de Jaume Oms han vist com les locals han remuntat un 0 a 2 en contra a falta de cinc minuts per al final. Amb aquesta derrota, les vermell-i-negres continuen sense puntuar després de dues jornades.

Les santcugatenques han marxat al descans amb un avantatge mínim (0-1) després d'un gol d'Anna Espriu al minut 13. A la represa han ampliat l'avantatge amb un gol de Judit Navarro que semblava encarrilar la victòria per a les visitants. Però a sis minuts per l'acabament del partit, Vanessa Garcia ha iniciat el malson de les vermell-i-negres: primer ha retallat distàncies i, només un minut més tard, ha aconseguit el gol de l'empat.

Així, quan faltaven cinc minuts per a la conclusió, el partit ha tornat a començar. Tots dos conjunts han buscat el gol de la victòria i al final l'ha trobat l'equip que millor arribava als compassos decisius a nivell anímic. El 3-2 definitiu pel Cerdanyola ha estat obra d'Alba Ambrós. Les santcugatenques continuen sense puntuar després de dues jornades i la setmana que ve reben el Mataró, que tampoc no ha sumat cap punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.