Un PHC Sant Cugat imprecís a les àrees perd a la pista del GEiEG en la primera derrota de la temporada

El PHC Sant Cugat no ha pogut encadenar el tercer triomf

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí cau a la pista del GEiEG (4-3) a la tercera jornada de Primera Divisió Estatal. Un gol matiner dels locals ha condicionat el partit dels vermell-i-negres que, a més d'anar a remolc, han estat molt imprecisos a les dues àrees. A l'última jugada del partit i amb empat a tres al marcador, l'equip de Joan Carles Vadillo ha rebut el gol que certificava la primera desfeta del curs.

El gol matiner del GEiEG als dos minuts de joc ha permès als gironins portar el partit al seu terreny. L'equip local, entestat a neutralitzar els homes de Vadillo, ha plantejat un partit lent i sense ritme amb llargues possessions per aturar els vermell-i-negres. L'equip de Sant Cugat, molt incòmode i sense poder practicar el seu joc, no ha sabut capgirar el marcador i ha arribat al descans perdent per la mínima.

A la segona part, el PHC Sant Cugat ha sortit a la pista amb una altra cara i als cinc minuts David Yepes ha retallat distàncies. Després, però, els santcugatencs no han aprofitat les seves ocasions i ha estat el GEiEG l'encarregat de trencar la igualada al marcador. En dos minuts i mitjançant dues faltes directes, els gironins han ampliat l'avantatge fins el 3 a 1.

Els homes de Joan Carles Vadillo han despertat a temps i Pau Gilabert i Joan Farnés han estat els encarregats d'empatar de nou el partit. La manca d'encert de cara a porteria ha impedit als vermell-i-negres acabar de remuntar el partit i a falta de 15 segons pel final del matx, el GEiEG ha aprofitat un contraatac per desfer les il·lusions visitants i sumar la primera victòria del curs.

El tècnic santcugatenc, Joan Carles Vadillo, creu que no s'ha fet un mal partit, però que els seus homes han fallat a les àrees.