Laia Vidosa, del Junior, és escollida 'Millor Jugadora' del Campionat Autonòmic Sub 18 d'hoquei herba


  • Comparteix:

Laia Vidosa, en una jugada del torneig / Font: Laia Vidosa

Laia Vidosa, en una jugada del torneig / Font: Laia Vidosa

La jugadora del Junior Laia Vidosa ha estat nomenada Millor Jugadora del Campionat Autonòmic sub 18 d'hoquei herba que s'ha disputat de dissabte a dimarts a Madrid on Vidosa ha acabat subcampiona amb la selecció catalana. La santcugatenca, que ja ha debutat amb el primer equip de l'entitat blau-i-negra a Divisió d'Honor, ha caigut amb les seves companyes a la final davant Madrid a la tanda dels shoot outs.

De nou es va decidir un campionat de categories inferiors d'hoquei herba entre els combinats catalans i madrilenys. En aquest cas, el títol va caure de la banda de l'equip de Madrid, però el premi a millor jugadora va ser per a una santcugatenca. Laia Vidosa segueix consolidant-se com un dels majors valors del planter del Junior i, de fet, ja ho ha demostrat aquesta temporada amb el primer equip, a la primera jornada davant l'Atlètic Terrassa.

La jugadora del Junior reconeix que no s'esperava el reconeixement i, tot i estar satisfeta d'assolir-lo, assegura que hagués preferit el títol de campiones.

Laia Vidosa

Jo mai penso en els títols individuals, penso a donar el màxim a l'equip.


La selecció catalana va acabar líder del grup A, amb un enfrontament a l'última jornada d'aquesta fase prèvia que era una final avançada: un matx contra Madrid que va acabar en empat (4-4). A les semifinals Catalunya es va desfer d'Euskadi amb solvència (3-0), i a la final va caure en un nou enfrontament contra el combinat madrileny en un ajustat partit que va acabar amb empat a zero i que es va resoldre als 'shoot outs' (5-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.