El Junior dóna un cop sobre la taula a la Divisió d'Honor i es desfà de l'Egara a domicili

Marta Grau, a la dreta, en una imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

El Junior femení obté una victòria d'autoritat al camp del Club Egara i dóna un cop sobre la taula a la Divisió d'Honor davant un dels rivals directes a la zona noble de la competició. Les santcugatenques han esmenat errors respecte la derrota contra el Club de Campo a la jornada anterior, i gràcies als gols de Carlota Petchamé, Anna Gil i Marta Grau s'han desfet de les terrasenques al seu feu. El Junior se situa tercer amb 15 punts, a un del líder, la Complutense, precisament el rival la jornada següent.

Joan Vidal s'ha mostrat més que satisfet pel resultat però, alhora, per la capacitat que ha tingut el seu equip de corregir algunes de les imperfeccions en el joc respecte els anteriors compromisos i per la bona circulació de pilota que han executat les jugadores que dirigeix. Tot i això, l'arrencada de les de Sant Cugat ha estat discreta, i ha estat al segon quart quan l'equip blau-i-negre ha començat a mossegar i, fruit d'aquest augment de pressió, s'ha avançat mitjançant Carlota Petchamé i Anna Gil.

Amb el 0 a 2 s'ha arribat al descans i l'Egara ha posat la por al cos del Junior quan ha retallat distàncies amb un gol de Carola Salvatella després d'una badada de les de Vidal. Ara bé, l'equip s'ha refet i no s'ha deixat aclaparar per aquesta situació. Ja en l'últim quart, Marta Grau ha sentenciat el triomf per a l'equip santcugatenc amb el tercer, una victòria que ha estat plàcida al tram final tot i el gol de Gigi Prat, el segon de l'Egara, a 15 segons per a la conclusió.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, ressalta la dificultat de vèncer al camp de les terrassenques.

Joan Vidal

És un camp molt complicat, perquè no sé si molts equips s'enduran la victòria del camp de l'Egara. Estic molt content i amb una sensació que ens queda marge de millora.

Les santcugatenques són ara terceres i s'apropen al lideratge, del qual només les separa un punt. La setmana que ve el Lluís Serrahima serà l'escenari d'un dels partits de la temporada: el Junior rep el primer classificat a hores d'ara, la Complutense.