El femení del Junior busca aquest diumenge el vuitè títol de campió de Catalunya davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

Imatge del Junior-CD Terrassa d'aquesta temporada

Imatge del Junior-CD Terrassa d'aquesta temporada

El femení del Junior disputa aquest diumenge a dos quarts d'onze del matí la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba a les instal·lacions del RC Polo. Les santcugatenques arriben com a favorites a la final, mentre que les egarenques, dominadores de la competició amb 25 títols, esperen donar la sorpresa.

El Junior vol resarcir-se de la derrota de la temporada passada davant el RC Polo a la final i sumar així el seu vuitè títol de campiones de Catalunya. Una empresa que no serà fàcil, tenint en compte les baixes que presenten les santcugatenques en el partit, i la qualitat del rival.

El CD Terrassa és un conjunt jove i que acaba de pujar, però té un bloc consolidat i jugadores amb molta qualitat individual. El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca la competitivitat del CD Terrassa i creu que serà un dels equips de la part alta de la taula al final de temporada.

Joan Vidal

Per a mi és clar aspirant a estar a la part alta de la classificació. És un equip amb molta qualitat individual.


En l'únic precedent d'aquesta temporada, les santcugatenques van golejar el CD Terrassa en un matx en què malgrat els gols en contra, les egarenques van plantar cara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.