El Junior-Grup Catalonia participa a la primera edició de la Lliga BBVA Hockey Plus


  • Comparteix:

L'equip Junior-Grup Catalònia / Font: Joaquim Serrahima

L'equip Junior-Grup Catalònia / Font: Joaquim Serrahima

El Junior-Grup Catalonia participa a la primera edició de la Lliga BBVA Hockey Plus, una competició amb equips d'hoquei herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. Fins ara l'equip santcugatenc ha disputat dos partits, dues derrotes a domicili davant l'Atlètic Terrassa-Heura Negre i el FC Barcelona, i s'estrenarà a les instal·lacions del Junior el dissabte 17 de desembre davant el CD Terrassa-Prodis a la jornada 3 del grup A.

Després d'anys de feina en l'hoquei adaptat, en moltes ocasions a través de tornejos en festes i diades dels diferents clubs, la Federació Catalana i les entitats, amb el patrocini de BBVA, han creat una competició regular formada per dos grups en funció de les capacitats i necessitats dels jugadors. Més enllà de Junior, Atlètic, FC Barcelona i CD Terrassa, que formen el grup A, també hi ha l'Irulo, el Club Egara, el Catalònia i el Polo, que són alguns dels conjunts que formen el grup B.

El director general del Grup Catalònia i un dels impulsors del projecte, Joaquim Serrahima, lloa la funció d'una competició d'aquest perfil en la vida dels seus participants.

Joaquim Serrahima

Hi ha dues vessants importants: la competició en si mateixa,i el fet que les persones amb discapacitat s'insereixen a la societat a través de l'esport.


Serrahima també ha apel·lat a esperar al final d'aquesta primera edició per poder avaluar-ne el resultat i ha assegurat que li agradaria comptar amb més presència de públic als partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.