El femení del PHC Sant Cugat es mostra inofensiu contra un Liceo que l'escombra de la pista

El Patí Hoquei ha caigut a Galícia

El PHC Sant Cugat cau contra el HC Liceo (5-0) a la vuitena jornada de l'OK Lliga femenina. Les santcugatenques s'han vist superades per la pressió inicial de les gallegues, que han marcat dos gols molt aviat i han aprofitat la falta d'encert en atac de les vermell-i-negres. La derrota deixa les de Jaume Oms avantpenúltimes amb sis punts.

El Liceo de la Corunya ha encarrilat ràpidament el partit amb dos contraatacs seguits que han anotat Lucía Paz i Catalina Flores. Dos gols que han fet justícia a la major intensitat local mostrada en els primers minuts. Amb aquest marcador de 2 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, les santcugatenques han millorat i han intentat la remuntada, però els ha faltat encert en els metres finals. Per contra, les gallegues sí han sabut perforar la porteria vermell-i-negraº en tres ocasions més mitjançant Maria Riquelme, i de nou Lucía Paz i Catalina Flores, per tancar el matx amb el 5 a 0 final.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, creu que la clau de la derrota ha estat la falta d'encert en atac. De fet, com explica, el seu equip ha fallat dos xuts de penal.

Jaume Oms

Al principi no hem sabut sortir de la pressió i ens han marcat dos gols ràpidament. Ens ha faltat intensitat i hem fallat dos penals i tres un contra un contra la portera.

La setmana que ve les santcugatenques tenen doble partit, divendres a les deu de la nit a casa contra el CP Rivas i diumenge contra el Palau de Plegamans.